Sanatatea articulatiilor la menopauza

Osteoartrita, cea mai frecventa boala degenerativa a articulatiilor, este predominant o boala de imbatranire. La menopauza, acest proces degenerativ este acutizat si resimtit la o intensitate mult mai mare. Pentru a diminua durerile si pentru a reface functionalitatea articulatiilor va sta la dispozitie gama de produse Rheumastop.

Rheumastop, oferit in cutii cu 30 de plicuri – tratament pentru o luna -, combina dozele eficiente si optime de condroitina si glucozamina (care stopeaza distrugerea cartilajelor si ajuta la refacerea acestora) cu harpagozidele din Gheara-diavolului, planta cu puternice efecte analgezice si antiinflamatoare.

RheumaGel amelioreaza durerile articulare si musculare de origine reumatica sau traumatica si combina in mod optim extractele de Gheara-diavolului, Arnica si Boswelia cu mentol, Aloe vera, turmeric si camfor. Gelul este absorbit rapid, nu are miros persistent si nu pateaza.

RheumaTabs aduce la indemana, pentru episoadele de dureri acute, in comprimate masticabile, harpagozidele din Gheara-diavolului.

Plasturii din gama Rheumastop, RheumastoPlast si RheumastoPlast Hot, indeparteaza rapid durerile musculare si articulare asociate afectiunilor reumatice, artritelor si ale coloanei vertebrale.

Fisa pentru Rheumastop:

ingrediente Glucozamina, condroitina, Gheara-diavolului
administrare 1 plic / zi in minim 2 cure de 3 luni pe an
prezentare Cutie cu 30 de plicuri