Mediu vaginal echilibrat la menopauza

Dintre manifestarile menopauzei fac parte si uscaciunea si atrofia vaginala, care se datoreaza dezechilibrului mediului vaginal. Acest dezechilibru favorizeaza totodata si dezvoltarea diversilor factori patogeni, cum este ciuperca parazita Candida albicans.

Gynie L Plus reface echilibrul mediului vaginal, readucandu-i aciditatea la valoarea sa naturala. Elimina simptomatologia locala: prurit vaginal, iritatie, usturimi la mictiune.

Nu contine hormoni de sinteza, ci doar substanta activa de origine biologica: Lactobacillus rhamnosus si Lactobacillus reuteri. Eficienta combinatiei celor doua tipuri de lactobacili este dovedita de studii stiintifice.

Este recomandat in toate infectiile vaginale (candidoza, vaginite si vaginoze). Este asociat tratamentului cu antibiotic sau antifungic in infectiile vaginale, pentru refacerea rapida a mediului vaginal si preventia recidivelor. Scade rezistenta Candida la antifungice. De asemenea, reface echilibrul in mediul vaginal afectat de variatii hormonale (la menopauza, dupa nastere, prin utilizarea de contraceptive, in urma ciclului menstrual).

compozitie Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri
administrare Intravaginal sau oral, 2 capsule pe zi. Dupa administrarea intravaginala se recomanda 10 – 15 minute de repaus la orizontala
prezentare Cutii cu 7 si 14 capsule