Calciu, vitamina D3, magneziu si zinc pentru durerile osoase la menopauza

Estrogenul joaca un rol foarte important asupra sistemului osos. Una dintre cele mai frecvente si neplacute manifestari pe termen lung ale menopauzei este osteoporoza.

Pana la momentul instalarii osteoporozei, demineralizarea osoasa are un ritm lent, generand osteopenie. Aceste afectiuni se manifesta prin dureri de oase, semn ca procesul de demineralizare osoasa a inceput.

Pentru a incetini acest proces, specialistii recomanda aport de vitamine si minerale, in special calciu cu suport de vitamina D3 in calitate de fixator, magneziu si zinc.

Odata cu inaintarea in varsta, necesarul de vitamine si minerale creste, ceea ce face din OsoFit Plus un aliat optim pentru incetinirea procesului de demineralizare osoasa, atat prin compozitia sa, cat si prin modul de administrare.

Osofit Liquidum atat pentru copii cat si pentru adultii cu probleme de glutitie. Se recomandă începând cu vârsta de 4 ani.

Comanda Osofit Plus aici.

Osofit Eff oferă acţiunea sinergică a calciului în combinaţie cu magneziu, zinc şi vitamina D3, nutrienţi esenţiali pentru rezistenţa oaselor şi a dinţilor. Efectele acestora sunt completate de cele ale altor trei minerale: mangan, cupru şi seleniu. Se recomandă începând cu vârsta de 6 ani.

Comanda Osofit Eff aici.

 

compozitie Calciu, vitamina D3, magneziu si zinc, mangan, cupru si seleniu
administrare Osofit Liquidum

copii 4 – 12 ani: o linguriţă (5 ml suspensie) de 2 – 3 ori pe zi

adolescenţi şi adulţi: 2 linguriţe (10 ml suspensie) de 2 ori pe zi

Osofit Plus

1 – 2 comprimate pe zi (sau conform recomandarii medicului)

Osofit Eff

1 – 2 comprimate efervescente pe zi, dizolvate într-o cantitate suficientă de lichid(200 ml)

prezentare Osofit Liquidum

Flacon x 200 ml suspensie

Osofit Plus

Cutie cu 3 blistere a cate 10 comprimate

Osofit Eff

1 tub x 20 comprimate efervescente