Pastreaza-ti greutatea sub control

Fibrele sunt nutrienti importanti, care ofera multiple beneficii organismului si se gasesc in alimentele de origine vegetala. Intre scaderea in greutate si aportul de fibre exista o stransa legatura: digestia este incetinita, se instaleaza mai rapid senzatia de satietate iar efectele pozitive se mentin pe termen lung. Deficitul de fibre poate duce la constipatie, hemoroizi si contribuie la cresterea colesterolului si a glucozei in sange.

Pe de alta parte, excesul de fibre poate determina obstructie intestinala, diaree sau chiar deshidratare. Persoanele care maresc aportul de fibre trebuie sa consume mai multe lichide, in special apa.

Spre deosebire de grasimi, proteine sau carbohidrati, pe care organismul le descompune si le absoarbe, fibrele nu sunt digerate de catre organism. Pe langa faptul ca fibrele au un rol esential in procesul de slabire ele contribuie si la mentinerea sanatatii si la detoxifierea organsimului. Fibrele contribuie la curatarea colonului si reduc riscul de constipatie. Sunt de doua tipuri: insolubile (faina din grau, tarate din grau, fistic, nuci, diferite tipuri de legume) si solubile (ovaz, mazare, fasole, mere, citrice, morcovi, psyllium, in).

Prin continutul sau de pulbere din seminte de Psyllium si pulbere din seminte de In, Planovin contribuie la controlul greutatii corporale, la combaterea constipatiei cronice si a bolii hemoroidale si la detoxifierea organismului.

ingrediente pulbere din seminte de Psyllium, pulbere din seminte de In, glucozamina
administrare 1 plic pe zi dizolvat intr-un pahar de apa, in cure de 2 – 3 luni, o data sau de doua ori pe an
prezentare Cutie cu 30 de plicuri (cura pe o luna de zile)