Durerile articulare si musculare copy

Plecand de la o vorba precum dragostea nu ar avea varsta, am inceput sa studiem si sa ne informam asupra lucrurilor care nu au varsta. Corpul incepe sa imbatraneasca, insa spiritul si mintea noastra pot ramane tinere.
Am citit cu mare drag despre oameni trecuti de 50-60, chiar si 70 de ani pentru care varsta este doar un numar si ne face placere sa va impartasim cateva din aceste experiente, care pe noi ne-au impresionat.

Am aflat despre faptul ca la Craiova, anual, are loc Festivalul National de Teatru “Mereu tanar”, in care artistii sunt pensionari din toata tara. Visurile de-o viata ale celor de pe scena s-au indeplinit, fie si la 70-80 de ani. Pentru ei, realizarea visurilor nu are varsta.

Un alt articol, care ne-a impresionat, relateaza un eveniment desfasurat la Targu Mures la care au participat peste 2000 de pensionari. In cazul lor, dansul nu a avut varsta.

Pe internet gasim foarte multe articole despre oameni care au spus “DA” la varste chiar si de 92 de ani. Dragostea pentru ei nu are varsta.

Un articol publicat in ianuarie 2014 si care ne-a fascinat, insotit si de video, povesteste si ne arata o cursa de 60 de metri in care cei doi combatanti sunt batrani in varsta de 95-96 de ani. Astfel, am realizat ca nici sportul nu are varsta.

Exemplele pot fi multe dar singura concluzie pe care putem o sa tragem este aceea ca nimic nu are varsta ci doar noi dam anilor ani.

Intradevar, odata cu inaintarea in varsta, corpul nostru imbatraneste si apar anumite limite fiziologice. Degenerarea celulara isi spune cuvantul si apar o serie de afectiuni si patologii care ne pot afecta viata de zi cu zi.
Putem sa scriem romane intregi in care sa combatem sistemul sanitar si lipsa informarilor corecte, a educatiei sanitare si de preventie, insa cati dintre noi constientizam riscurile care apar odata cu varsta si luam atitudine?!

Este indeajuns sa avem sufletul si mintea tinere?
NU, nu este indeajuns, pentru ca avem o datorie si fata de trup.

Poate ne dorim sa alergam putin in parc sau sa mergem mai mult pe jos, poate ne dorim sa dansam sau sa fim pe scena intr-un act artistic, poate ne dorim sa nu mai avem dureri articulare si musculare cand ne jucam cu nepoteii in parc … dar ce facem daca nu putem?

Ce ne va ajuta sa facem aceste activitati si sa ne bucuram de ele cand varsta isi spune cuvantul asupra articulatiilor, oaselor si muschilor?

Raspunsul este simplu!
Va propunem ca solutii produsele din Gama Rheumastop, singura gama completa si complexa din Romania, dedicata exclusiv durerilor articulare si musculare la orice varsta.

In plus, daca ca esti pensionar, beneficiezi de COMPENSARE, GRATUITATI si OFERTE SPECIALE!

Rheumastop-1280Indicatii: dureri articulare, articulatii rigide cu mobilitate scazuta, suprasolicitare mecanica a articulatiilor (efort fizic intens, obezitate), recuperare articulara dupa traumatisme ale aparatului locomotor

OFERTA: la achizitia unei cutii, a doua este COMPENSATA 100%. Oferta este valabila in farmaciile Catena, Sensiblu si in farmaciile Belladonna din Bucuresti. Oferta este valabila pana la 31.10.2016 in limita stocului disponibil.

Citeste detalii despre Rheumastop aici

 

Rheumagel-1280Rheuma-Hot-1280Indicatii: dureri articulare, articulatii rigide cu mobilitate scazuta, suprasolicitare mecanica a articulatiilor (efort fizic intens, obezitate), dureri articulare si musculare de origine reumatica sau traumatica (contuzii, entorse, echimoze), crampe musculare

OFERTA: la achizitia unui RheumaGel din magazinul online de pe www.estroplus.ro, primesti GRATUIT un RheumastoPlast Hot.

Vezi aici oferta RheumaGel + RheumastoPlast Hot GRATIS

RheumaGel – CITESTE DETALII AICI!

RheumastoPlat Hot – CITESTE DETALII AICI

 

Rheumatabs1280Indicatii: dureri articulare, dureri musculare, redoare matinala (senzatie de rigiditate musculo scheletala), recuperare musculo scheletala postraumatica, entorse, crampe musculare

Citeste aici detalii despre RheumaTabs

 

 

 

Imbatraneste frumos alaturi de Gama Rheumastop!