Magazinul estroplus.ro este un magazin online creat de Hyllan Pharma pentru a veni in intampinarea ta.

Doar in acest magazin produsele sunt oferite la pret de producator sau mai mic decat acesta si cu livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 80 lei prin curier rapid sau Posta Romana, in maxim 4 zile lucratoare de la inregistrarea si confirmarea comenzii.

Pentru comenzile mai mici de 80 lei costurile de livrare sunt 12 lei.

Comanda se efectueaza prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi. Pentru aceasta este necesar sa dai click pe butonul Adauga in cos. Procedand astfel vei adauga o singura unitate din acel produs in cosul de cumparaturi.

Dupa ce cosul de cumparaturi contine toate produsele pe care vrei sa le comanzi, da click pe cosul de cumparaturi din meniul principal si vei fi transferat pe o pagina unde poti actualiza cosul de cumparaturi, adaugand mai multe unitati sau reducand numarul produselor alese prin apasarea butonului Actualizeaza cos.

Dupa ce ai actualizat cosul apasa butonul Finalizare comanda si vei fi transferat pe o pagina unde trebuie sa completezi datele de livrare.

Livrarea se face doar pentru conturile valide. Daca ai cont existent apasa butonul Click aici pentru a va autentifica. In cazul in care nu ai cont completeaza formularul de inregistrare, bifeaza casuta Creati un cont? dupa care iti introduci parola, alege modalitatea de plata si plaseaza comanda.

La final vei primi un mesaj cu datele de identificare si numarul comenzii.

Livrarea comenzilor

Livrarile se fac numai pe teritoriul Romaniei, prin curierat rapid. Daca adresa nu se afla in zona de acoperire a serviciului de curierat rapid, coletul va fi livrat in aceleasi conditii prin Posta Romana. Puteti consulta lista localitatilor acoperite de curier la adresa http://www.fancourier.ro/tools/retea/localitati-deservite-fara-km-suplimentari/

Plata comenzilor

Plata se va face in momentul primirii coletului de la curier sau in momentul ridicarii coletului de la Posta. Coletele trimise prin Posta si neridicate in termen de 10 zile de la oficiul postal vor fi returnate automat catre Hyllan Pharma.

Returnarea produselor

Conform OG 130/2000, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Astfel, consumatorul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate si platite, sa notifice in scris Hyllan Pharma, la adresa de contact prezentata in acest site, asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. Hyllan Pharma are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate.

Clientii vor returna produsele achizitionate si platite, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara invocarea unui motiv anume. Suma inapoiata include doar valoarea produselor returnate.

Informatii suplimentare

Pentru informatii despre produse si detalii privind posibilitatea de a le comanda online te rugam sa ne contactezi pe email la marketing@hyllan.eu de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:30.